--> Tippmix tippek, ingyen minden nap
Duplázt meg első fogadásodat azonnal kivehető nyereménnyel!!
Érdekel? katt ide

Hogyan kell tippmixelni?


Bemész a lottózóba. Normális helyeken ki van rakva egy újság azon része, ahol ott vannak a meccsek.
Minden meccsnek van egy sorszáma pl. 139 ha erre akarsz fogadni akkor a szelvényen az "esemény 1. számjegye" oszlopban 1-est ikszelsz be, "... 2. ..."-nál 3-ast, "... 3. ..."-nál 9-est. Aztán a "H D V" oszlopban eldöntöd,h mire fogadsz H:hazai csapat nyer (midnig az a hazai akinek a nevét először írják, pl. kamcsatka-kukutyin meccsnél kamcsatka) D:döntetlen V:vendég (kukutyin) nyer. 
Az újságban ott vannak az odds-ok vagy ha úgy tetszik szorzók. 
Minél kisebb a szorzó, annál nagyobb az esély,h az megvalósul, de annál kevesebbet is nyersz. 

Pl. kamcsatka-kukutyin H odds:1,2 D odds:1,5 V odds:3,7 ezt azt jelenti,h H tehát a hazai győzelem a legvalószínűbb, a D mint döntetlen bekövetkezésének nagyobb a valószínűsége mint annak h a vendég nyer, a V mint vendég odds túl magas ezért valószínű gyenge a csapat és/vagy nagyon kevés esélye van nyerni. 
Aztán a szelvényen be kell x-elni, hogy hány meccsre fogadtál. Majd azt,h mennyi pénzt raksz fel (ez jobb oldalt van) ha pl 200 Ft-ot akarsz feltenni, akkor beikszeled a 100 Ft-os tét mellett a 2-es számot, ha 1000 Ft-ot akk az 1000-es tét mellett az 1-es számot stb. És még van a kombinált fogadás táblája, azt ne csináld míg nem értesz hozzá. 

Ha több meccsre is fogadsz akkor úgy jön létre a végső odds, hogy a megtett meccsekét szorozzák. 
Pl. ezt játszod meg: 
kamcsatka-kukutyin 1,2-1,5-3,7 H 
hollandia-magyarország 1,1-2-10 H 
etiópia-oroszország 17,5-7-1,15 V 
akkor az odds=1,2*1,1*1,15=1,518 
Ha ezt megrakod 200 Ft-tal és nyersz, akkor 200 Ft*1,518=303,6 Ft-ot nyersz. Hogy megnyerd, az összes megjátszott meccsnek be kell jönnie. Lehet egy szelvényes különböző sportokat is megrakni, de ugyanazt a meccset kétszer nem, meg olyat sem lehet hogy pl fogadsz a kamcsatka-kukutyin meccs végeredményére és félidő eredményére is.

Tippmix